Креативна деловна мрежа

Изградете посилен, подобар бизнис со деловната мрежа што дава

Бизнис мрежно работење

Што е тоа CBN?

CBN е деловна мрежна организација посветена на помагање на сопствениците на деловни активности да напредуваат.

CBN не е како која било друга деловна организација за вмрежување. CBN се грижи за своите членови и напорно работи на нивно промовирање, поддршка и поврзување.

Кога нашите членови ќе успеат, ние успеваме.

деловна поддршка

Како CBN може да ви помогне и на вашиот бизнис

Деловно вмрежување е процес на воспоставување заемно корисен однос со други деловни луѓе и потенцијални клиенти и / или клиенти.

Основната цел на деловното вмрежување е да им кажам на другите за вашиот бизнис и се надевам дека ќе ги претворат во клиенти.

Вмрежување.jpg

Зошто мрежа?

Најочигледна придобивка од вмрежувањето е да се исполнат потенцијални клиенти и / или да се генерираат упати кои потоа ќе може да ги следите за да се надеваме дека ќе ги додадете во вашата база на клиенти. Вмрежувањето исто така може да ви помогне да идентификувате можности за партнерства, заеднички вложувања или нови области на проширување за вашиот бизнис, како и стекнување свест за брендот и многу повеќе

Членовите на CBN можат да се поврзат локално, национално, па дури и меѓународно и сите од удобноста на сопствениот дом или канцеларија, кога сакаат и колку сакаат. 

Ние сме различни

За разлика од другите мрежни организации, форматот на CBN е многу различен затоа што сме страствени за деловниот успех на нашите членови.

Нема притисок за сопствениците на деловни активности кога ќе присуствуваат на една од нашите состаноци за вмрежување за да обезбедат упати.

Ние поминуваме време со секој член да дознае како можеме да им помогнеме во нивниот бизнис.

Ние им обезбедуваме на нашите членови бесплатно пренесување на социјални медиуми, бесплатна обука за продажба и маркетинг, па дури и бесплатни деловни дама 

И има уште ....

Сите наши членови добиваат пристап до бесплатна обука што ќе ви помогне да извлечете максимум од деловните мрежи и… ..

Ние, исто така, им даваме на СИТЕ членови на CBN бесплатни обуки за додатоци

  • 99 начини да добиете повеќе клиенти
  • Продажба и маркетинг 101 - како да привлечете повеќе клиенти
Бизнис мрежно работење

Дојдете и придружете се на нашата голема деловна заедница. Искусете сè што CBN нуди

посетители
Добредојдовте

Како посетител можете да се придружите на 3 состаноци бесплатно

НАЈДЕ СРЕДБА

СТАНИ ЧЛЕН

Награди

Награди

ПРИДОБИВКИ И НАГРАДИ

Награди

СТАНЕТЕ ДОМАИН

Ажурирања на вестите

Со нетрпение очекуваме да се сретнеме со вас

Ние сме одлични, но не земајте збор само за тоа. ..

Stephanie

Стефани Бони ни ги кажува своите размислувања за состаноците за деловно вмрежување на ЦБН. 

Дојдете на состанок наскоро