Rrjeti Kreativ i Biznesit

NDILRTONI një biznes më të fortë, më të mirë me rrjetin e biznesit që jep

Rrjeti i Biznesit CBN

Çfarë është CBN?

CBN është një organizatë e rrjetave të biznesit e angazhuar për të ndihmuar pronarët e bizneseve të lulëzojnë në biznes.

CBN nuk është si çdo organizatë tjetër e rrjeteve të biznesit. CBN kujdeset për anëtarët e saj dhe punon shumë për promovimin, mbështetjen dhe lidhjen e tyre.

Kur anëtarët tanë kanë sukses, ne kemi sukses.

mbështetjen e biznesit

Si Mund CBN t'ju ndihmojë Ju dhe biznesin tuaj

Rrjetëzimi i biznesit është procesi i krijimit të një marrëdhënie reciprokisht të dobishme me njerëzit e tjerë të biznesit dhe klientët e mundshëm dhe / ose klientët.

Qëllimi kryesor i rrjetëzimit të biznesit është të tregoni të tjerëve në lidhje me biznesin tuaj dhe shpresojmë t'i shndërroni ato në klientë.

Networking.jpg

Pse Rrjeti?

Përfitimi më i dukshëm i rrjeteve është të takoni klientë të mundshëm dhe / ose të krijoni referime të cilat më pas mund t'i ndiqni për t'i shtuar me shpresë në bazën tuaj të klientëve. Rrjetet mund t'ju ndihmojnë gjithashtu të identifikoni mundësi për partneritet, ndërmarrje të përbashkëta, ose fusha të reja zgjerimi për biznesin tuaj, si dhe për të fituar ndërgjegjësimin e markës dhe më shumë

Anëtarët e CBN mund të rrjetojnë në nivel lokal, kombëtar dhe madje ndërkombëtarisht dhe të gjithë nga komoditeti i shtëpisë ose zyrës së tyre, kur të duan dhe aq sa dëshirojnë. 

Ne jemi ndryshe

Ndryshe nga organizatat e tjera të rrjetave, formati i CBN është shumë i ndryshëm sepse ne jemi të apasionuar pas suksesit të biznesit të anëtarëve tanë.

Nuk ka asnjë presion për pronarët e bizneseve kur ata marrin pjesë në një nga takimet tona të rrjetëzimit për të ofruar referime.

Ne e kalojmë kohën me secilin anëtar duke zbuluar se si mund t'i ndihmojmë ata në biznesin e tyre.

Ne u sigurojmë anëtarëve tanë tranzicion falas në media sociale, trajnime për shitje dhe marketing falas, madje edhe damë biznesi falas 

Dhe ka më shumë….

Të gjithë anëtarët tanë marrin qasje në trajnim falas që do t'ju ndihmojë të përfitoni sa më shumë nga rrjetet e biznesit dhe… ..

Ne gjithashtu po japim trajnime falas për të gjithë anëtarët e CBN

  • 99 mënyra për të marrë më shumë klientë
  • Shitjet dhe Marketingu 101 - si të tërheqni më shumë klientë
Rrjeti i Biznesit CBN

Ejani dhe bashkohuni me komunitetin tonë të shkëlqyer të biznesit. Përjetoni gjithçka që CBN ka për të ofruar

vizitorët
i mirëpritur

Si vizitor mund të bashkoheni në 3 takime falas

GJETI NJ ME TAKIM

Bëhuni një anëtar

SHPËRBLIMET

SHPËRBLIMET

P BRFITIMET & RIPARIMET

SHPËRBLIMET

BECNI NJOST HOST

UPDATAT E LAJME

Ne mezi presim t'ju takojmë

Ne jemi të shkëlqyeshëm, por mos e merrni vetëm fjalën tonë për të. ..

Stephanie

Stephanie Bonnie na tregon mendimet e saj në takimet e Rrjetit të Biznesit CBN. 

Ejani së shpejti në një takim